Kapital

Inside ·  Eks-partner hevder Telenor brøt agenturloven:

Saksøkes av dørselgere

Sendte selgere på dør: Telenor, med Sigve Brekke i spissen, saksøkes av et selskap som tidligere drev med dørsalg av bredbånd for telegiganten. Eks-partneren hevder at Telenor brøt agenturloven, og krever erstatning. Anders Horntvedt Anders Horntvedt © Hegnar Media
Publisert:27. oktober 2018

Telenors tidligere største agent for dørsalg av bredbånd jekker opp sitt krav mot telegiganten til over 14 millioner kroner. Rettssaken kommer opp i april.

Selskapet Intofiber, som inntil for ett år siden var Telenors største agent for dørsalg av bredbåndstjenester til norske hjem, møter Telenor Norge i retten kommende vår. Kravet har vokst til over 14 millioner kroner i erstatning for tapt salg, samt avgangsvederlag og morarenter i søksmålet som først ble omtalt i Kapital 10/18.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn