Kapital

Inside ·  Fredssenter på sponsorjakt:

Oslosenteret i pengeskvis

På tiggerferd: Pengeflommen til Kjell Magne Bondeviks fredssenter har avtatt. Senteret er på tiggerferd til nye sponsorer. Foto: Braastad, Audun NTB scanpix
Publisert:23. november 2018

Samlet underskudd for Kjell Magne Bondeviks fredssenter har de to siste årene kommet opp i over åtte millioner kroner. Det er slutt på pengestøtten fra Norad. Samtidig har antall sponsorer skrumpet inn.

For høye kostnader har ført Kjell Magne Bondesviks fredsprosjekt, Oslosenteret, ut i en pengeskvis. For mens inntektene har ligget stabilt på rett i underkant av 17 millioner kroner de tre siste årene, har kostnadene økt med i underkant av 40 prosent i samme periode.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn