Kapital

Inside ·  Stenshagens Bygdøy-krangel eskalerer:

Nabo: – Riv bryggen

Betent strid: Nabostriden mellom Karl Johan Sunde og Egil Stenshagen (under) er fortsatt like betent. Nå mener Sunde at kommunen bør be Stenshagen fjerne hele bryggen (der hvit båt ligger), inkludert gangveien som skiller de to eiendommene. © Hegnar Media
Publisert:12. november 2018

Oslo kommune nekter å gi Egil Stenshagen utsettelse på riving av den ulovlige bryggen på Bygdøy. Naboen Karl Johan Sunde er nådeløs og vil at Stenshagen skal rive den delen av bryggen som ligger på hans tomt.

Egil Stenshagen ilegges en tvangsmulkt på 20.000 kroner dersom han ikke har fjernet bryggen han har på sin enorme strandeiendom på Bygdøy innen 1. november i år. Nå jobber han på spreng med å få sendt inn en søknad om en ny og trolig mye mindre brygge, slik at han kan få stilt rivingsprosessen i bero.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn