Kapital

Inside ·  DNB saksøker forsikringsselskap:

Krever million­erstatning etter taksttabbe hos kjendisadvokat

Går til søksmål: DNB, her ved konsernsjef Rune Bjerke, mener at takstmennene som verdsatte boligen til tidligere kjendisadvokat Håkon Schiong ga villedende informasjon, og krever millionerstatning. jim winslet jim winslet © Hegnar Media
Publisert:8. oktober 2018

Norges største bank går til sak etter at eks-advokat Håkon Schiongs bolig ble tvangssolgt. – Banken har seg selv å takke for tapet den har lidd, slår forsikringsselskapet tilbake.

I 2016 ble den tidligere Hadeland-­eiendommen til eks-advokat Håkon Schiong tvangssolgt. Bakgrunnen var uoppgjorte regninger til DNB. Nå krever landets største bank nærmere syv millioner kroner i erstatning fra Tryg Forsikring. Bakgrunnen er to verdivurderinger av Schiongs bolig som ble utarbeidet av takstmann Ole Sand og en annen avdød takstmann. Forsikringsselskapet er dratt inn i saken fordi banken krever tapet dekket over takstmennenes ansvarsforsikring.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn