Kapital

Inside ·  Magien hjalp ikke Alexx Alexxander:

Konkurs for annen gang

Celebert besøk: Norges mest kjente tryllekunstner Alexx Alexxander klarte ikke å trylle underskudd til overskudd i selskapet A Event. Her fra Rommen scene, da statsminister Erna Solberg besøkte Høyres bydelsforeninger i Groruddalen tidligere i år. Foto: Ruud, Vidar NTB scanpix
Publisert:1. november 2018

Det er lite magisk ved tryllekunstneren Alexx Alexxanders regnskap. Nå har den prisbelønte illusjonistens selskap gått konkurs igjen, etter en krangel med magikerens tidligere manager.

Magikeren med alle X-ene har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne. Det gjør nå også hans heleide selskap A Event. Selskapet har en gjeld på 2,4 millioner kroner, og det er absolutt ikke noe å hente i boet for kravene på 1,6 millioner som så langt er meldt.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn