Kapital

Inside ·  Sigurd Klomsæts arvestrid fortsetter:

Trekker lillebror for retten

Saksøker lillebror: Det er steile fronter mellom advokat Sigurd Klomsæt og lillebroren Geir Kåre Klomsæt vedrørende arven etter foreldrene. Foto: NTB scanpix/Skogstad VG
Publisert:20. september 2018

For åtte år siden saksøkte Geir Kåre Klomsæt storebror og kjendisadvokat Sigurd Klomsæt for retten til en familiehytte. Nå trekker Sigurd Klomsæt sin lillebror for retten i arveoppgjøret etter foreldrene.

Det er fortsatt ondt blod mellom advokat Sigurd Klomsæt og hans lillebror, lastebilsjåfør Geir Kåre Klomsæt. Nå møtes de to nok en gang i rettsapparatet, åtte år etter at lillebroren trakk storebroren for retten i striden om et familiested i Drangedal. Etter farens død har saken blusset opp.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn