Kapital

Inside · Holzweiler i kjempevekst:

Sikter mot 200 millioner i omsetning

Suksesstrio: Andreas og kona Maria Skappel Holzweiler sammen med Andreas sin søster Susanne Holzweiler har fått god repsons etter at de i 2014 lanserte egen kleskolleksjon. Foto: NTB scanpix Aftenposten
Publisert:10. september 2018

Søskenparet Susanne og Andreas Holzweilers klesselskaper omsatte for 100 millioner kroner i fjor. I år ligger de an til å doble omsetningen.

“Det er ekstremt å nesten doble omsetningen to år på rad”, sier Andreas Holzweiler. Sammen med søsteren Susanne står han bak merkenavnet Holzweiler, som har bygget seg opp til å bli en betydelig aktør i norsk motebransje. Holzweiler har to butikker, et agenturselskap samt det egenutviklede klesmerket Holzweiler som i fjor solgte klær for nesten 70 millioner kroner. Samlet omsatte hele virksomheten, som nå har rundt 45 ansatte, for over 100 millioner kroner i fjor. I år har veksten fortsatt.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn