Kapital

Inside ·  Fra en kvart milliard til smuler:

Prisgalopp i kjendis­bryggeri endte i bakrus

Camilla Birkeland © Hegnar Media
Publisert:9. juli 2018

Bygdø Allé Finanssenter pushet aksjer i Norbrew på småspar­ere til en kurs som priset det lille bryggeriet til en kvart milliard. Nå vakler Norbrew, som har ”Gutta på tur”-gjengen på eiersiden, trolig på kanten av stupet.

Jeg overlater finansiering og bruk av mine investerte penger til Bygdø Allé Finanssenter (BAF). Jeg har holdt på med dem over lang tid, stoler på dem og har vært fornøyd med det de har gjort så langt, sier forsvarsadvokat Harald Stabell. Han er en av flere aksjonærer i kjendisbryggeriet Norbrew, som i tillegg til Stabell har profilerte navn som Arne Hjeltnes, Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie og Kari Traa på eiersiden.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn