Kapital

Inside ·  Finn Sandmæl i hyttekrangel:

Kjendisarkitekt politianmelder hele saken

Hytta este ut: Kjendisarkitekt Finn Sandmæl ble nylig dømt til å punge ut 1,2 millioner til et ektepar, blant annet fordi hytta han prosjekterte for dem ble ca. 15 kvadratmeter for stor og dermed var ulovlig. Sandmæl anker dommen. Foto: Eivind Yggeseth Eivind Yggeseth
Publisert:3. juli 2018

Finn Sandmæl tapte nylig et millionsøksmål fra et ektepar. Kjendisarkitekten mener at han ikke har gjort noe galt, og hevder at det har foregått ulovligheter.

I mai saksøkte et ektepar kjendisarkitekt Finn Sandmæl, som de hyret inn for å tegne om ektemannens barndomshytte i Stange kommune. Ekteparet krevde 1,2 millioner kroner i prisavslag og erstatning av arkitekten. Nå har Asker og Bærum tingrett gitt dem fullt medhold i saken.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn