Kapital

Inside ·  Storsuksess for “Gutta på tur”-gjengen:

Soper inn rekordbeløp på restaurant

Casher inn på mat: ”Gutta på tur”-gjengens restaurant Vaaghals omsatte for nesten 26 millioner kroner i fjor og fikk et rekordresultat før skatt på 2,6 millioner kroner. HÅVARD SOLEM/TV 2 HÅVARD SOLEM/TV 2 © Hegnar Media
Publisert:12. juni 2018

På drøye tre år har restauranten Vaaghals, som blant annet eies av Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie, Arne Brimi og Arne Hjeltnes, omsatt for 80 millioner kroner.

– Det er jo sånn i denne bransjen at du kan ha de flotteste lokalene og den beste lokasjonen, men det er de som jobber med produktet som er viktigst. Med Christer Rødsett på kjøkkenet og Jacopo Righetti som restaurantsjef har vi greid å løfte stedet dit vi vil, sier daglig leder og hovedeier Jørn Lie.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn