Kapital

Inside ·  Stakk fra uoppsigelig kontrakt

Nobelkomiteens leder saksøkes

Krangler på privaten: Berit Reiss-Andersen trekkes for retten i september og kreves for erstatning. Her fra da hun som leder av Nobelkomitéen talte i Rådhuset i anledning utdeling av Nobels Fredspris 2017. Foto: Bendiksby, Terje NTB scanpix
Publisert:18. mai 2018

Lederen for en av verdens fremste institusjoner til fremme for fred i verden, Berit Reiss-Andersen i Nobelkomiteen, har havnet i en privat millionkrangel og trekkes nå for retten av Christian Ringnes-selskap.

Avviklingen av advokatfellesskapet til Berit Reiss-Andersen, som i 2016 begynte som partner i advokatfirmaet DLA Piper og i fjor overtok som leder av den prestisjetunge Nobelkomiteen, har munnet ut i et durabelig søksmål.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn