Kapital

Inside ·  Nabo klager over Stein Erik Hagens helikopterstøy

Hagen: – Vil du leve uten støy - flytt langt fra by og folk

Plaget av støy: Astrolog og grunnlegger av Astrologiskolen Hercules, Gisle Henden er kraftig irritert over all flystøyen i Holmenkollen. Foto: Jan Petter Lynau/NTB scanpix
Publisert:12. juni 2018

Astrolog Gisle Henden er sterkt plaget av helikopterstøy i Holmenkollen, og har mistenkt at mye av trafikken har gått til og fra Stein Erik Hagens eiendom. – Samme nabo klager på støy fra gressklipping, sier Hagen.

– I perioder er det veldig mye. Det er primært helikoptre som bråker en god del, både på dagtid og nattestid. De flyr veldig lavt. Det er en ukultur, sier astrolog Gisle Henden som er grunnlegger av Astrologiskolen Herkules og Herkules Kabbala skole. Henden er bosatt i Voksenkollen, like i nærheten av Holmenkollhoppet, og i samme nabolag som milliardær Stein Erik Hagen. I lengre tid har astrologen sett seg kraftig lei på at en rekke piloter flyr lavere enn 300 meters grensen i området der han bor. Han retter skytset både mot forsvaret, ambulansehelikoptre, politiet og en rekke uidentifiserbare helikoptre.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn