Kapital

Inside ·  Swanstrøms millionsøksmål forkastet

Tapte i lagmannsretten også

Tap igjen: Ekteparet Anne Karine (t.v.) og Dag Swanstrøm tapte også omkampen i lagmannsretten om mulig erstatning fra tidligere samarbeidspartnere på et eiendomsprosjekt på Vinderen i Oslo. Kravet fra Swanstrøm på 19,6 millioner kroner ble avvist. Bildet er fra tingretten. Foto: Eivind Yggeseth Eivind Yggeseth © Hegnar Media
Publisert:12. april 2018

Et søksmål på 19,6 millioner kroner tatt ut av Synnøve Finden-gründer Dag Swanstrøms kone endte med nytt tap i Borgarting lagmannsrett.

– Bevisføringen var den samme, og lagmannsrettens vurderinger var vesentlig like dem i tingretten, sier advokat Bjørn Dyrland i advokatfirmaet Wexels, som har representert ekteparet Swanstrøms motparter.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn