Kapital

Eiendom ·  Et nytt marked blant de rikeste:

Økt etterspørsel etter superprime-boliger

Dyr luksus: Sem & Johnsen, som har oppdraget med å selge denne villaen til 80 millioner på Frogner, har i løpet av det siste halvannet året alene solgt 12 boliger med en prislapp på over 50 millioner kroner. Foto: Sem & Johnsen Foto: Sem & Johnsen © Hegnar Media
Publisert:22. oktober 2019

Aldri før har det vært så mange boliger til salgs med en prislapp på minst 50 millioner i det åpne, norske boligmarkedet. Men det er langt flere kjøpere enn selgere i det øverste prissegmentet, ifølge eiendomsmeglere.

Ferske tall fra finn.no viser at det så langt i år har blitt lagt ut 16 boliger på markedsplassen med en prisantydning på 50 millioner kroner eller mer. Til sammenligning var antallet elleve året før, mens det kun ble lagt ut tre boliger i denne prisklassen i 2017.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn