Kapital

Eiendom ·  Stabile tomtepriser i Oslo siden 2016:

Vil rive redervilla og bygge luksusboliger

Fallitt for forrige eier: Rederfrue Aase Marie Moltzau stod som eier av gigantvillaen fra hun og mannen Ragnar Moltzau kjøpte den i 1989 og til den gikk på tvangssalg i fjor. Foto: Tinholt eiendom Foto: Tinholt eiendom © Hegnar Media
Publisert:13. juni 2019

Smarte utviklere kan fortsatt gjøre tomtekupp i Oslo. Tidligere eiendoms­megler Terje Tinholt planlegger nå å rive Moltzaus Arneberg-villa, som gikk på tvangssalg for 53 millioner kroner i fjor. Redervillaen på Ullern i Oslo kan bli erstattet av rundt 10 nye boliger til priser opp mot 20 millioner kroner.

Terje Tinholt har gjort eiendomsdealer for mange hundre millioner kroner siden han la en lang eiendomsmeglerkarriere på hylla for to år siden. I Tinholt Eiendom har han med seg Bryn Eiendom, med brødrene Jan Ivar og Petter Nygaard i spissen, samt komikeren Thomas Giertsen og de tidligere Nordvik & Partners-kollegaene Sara Trier og Tina Kjelstad.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn