Kapital

Eiendom ·  Ekspertenes råd:

Slik velger du riktig eiendoms­megler

Ekspertene: Daglig leder i Privatmegleren Park Mick Heiskel Rødsten (t.v.), eiendomsinvestor Terje Tinholt, adm. dir. i Eiendom Norge Christian Vammervold Dreyer (sittende), Eies toppmegler Edvard Chapsang (bak) og meglerprofil Nils Nordvik (t.h.) deler alle sine beste tips til valg av riktig eiendomsmegler. Iván Kverme Iván Kverme © Hegnar Media
Publisert:5. august 2019

Et knippe av Norges fremste eksperter på boligsalg deler sine tips om hvordan man velger den beste boligmegleren.

Å selge en bolig er en omfattende prosess. For folk flest er ikke dette noe man gjør hver dag, og det er mye å sette seg inn i. Forskjellen på et godt og et dårlig resultat av boligsalget kan være flere hundre tusen kroner. Derfor er det viktig at du velger riktig megler. Ekspertene Kapital har vært i kontakt med, mener at et grundig møte med de aktuelle meglerne gir et godt grunnlag til å ta en slik beslutning. For når du benytter en eiendomsmegler til salget, skal du også være trygg på at hele prosessen blir godt utført fra start til slutt. Forskjellene kan utenfra se marginale ut fra megler til megler, men de kan være større enn man skulle forvente, mener ekspertene. De forteller at det kan være store forskjeller på hvordan ulike meglere jobber, hvor godt apparat de har rundt seg og ikke minst verktøykassen de har til disposisjon. Ekspertene oppfordrer til å velge en megler som kan skape tillit og trygghet hos interessentene, slik at budgiverne tør å legge pengene på bordet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn