Kapital

Eiendom ·  Eksklusive “hyllevarmere”:

– Kjøperne har blitt mer selektive

Idyll: Den ærverdige eiendommen utenfor Fredrikstad har eget basseng, brygge og båthus. © Hegnar Media
Publisert:29. mai 2019

Tross god fart i markedet og tilknytning til både kjendiser og kongelige blir ikke nødvendigvis alle hytter revet bort fra markedet. Her er en håndfull sommerperler som er ute i markedet for andre året på rad.

Da det i fjor ble kjent at prinsesse Märtha Louise ville selge ferieparadiset Bloksberg på Hankø, skapte det prisspekulasjoner blant Norges luksusmeglere. Enkelte meglere hevdet at markedsverdien på eiendommen lå på rundt 70 millioner kroner. Da feriestedet ble lagt ut for salg tidligere i år, var imidlertid prisantydning satt til 35 millioner kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn