Kapital

Eiendom ·  Flere dyre hyttesalg:

– Prisoppgangen er selektiv

Denne hytta på Færder ble solgt for 18.100.000 kroner av Håvard Kjendseth og Sissel Haugseth. Selger er Trond og Trude Solberg. Foto: Finn.no
Publisert:30. juli 2018

Det er fortsatt stor interesse og kjøpsvilje for dyre hytter ved sjøen, men kjøperne bruker god tid på å bestemme seg. Flere meglere sier at stadig flere graver dypt i lommeboken når de skal kjøpe fritidsbolig til seg og familien.

Til tross for et betydelig lavere antall solgte hytter i Kragerø det siste året er gjennomsnittsprisen opp over 25 prosent. Alt tyder på at det er salg av noen få, men dyre fritidsboliger, som drar opp statistikken.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn