Kapital

Kjørende i hver sin luksusbil ankommer Kristian Finstad og hans norske kone Follo tingrett i Ski en grå morgen i slutten av august i år. Ekteparet kommer til retten for å delta i en rettssak som Finstads kone har anlagt mot selgerne av huset i Drøbak som paret nå bor i. Finstads kone, som står oppført som eneeier av huset, krever selgerne for cirka 500.000 kroner for angivelige mangler ved huset hun ble eier av i september 2015. Selv om kona på papiret eier huset alene, er det ikke overraskende at Finstad ønsker å følge rettssaken. For pengene for huset ble betalt inn av Finstad til eiendomsmeglerens klientkonto i begynnelsen av september 2015. Og pengene kom fra USA.

Annonse

Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn