Kapital

Eiendom er nå den bransjen flest har blitt rike på i Norge. I fjor hadde hele 26 prosent av Norges 400 rikeste blitt det på eiendom, fordelt på næring og bolig eller en kombinasjon. Kan man fremdeles bli en del av “The rich man’s world”, som ABBA synger i den legendariske sangen “Money, money, money”?

Annonse

Kapital har igjen samlet ekspertpanelet vårt for å få svar på dette. Mandatet til eiendomspanelet er å ta temperaturen og pulsen på markedet og komme med spådommer et halvt år frem i tid. Siden oppstarten av de halvårlige møtene sommeren 2016 har panelet nesten utelukkende vært positive til både transaksjonsmarkedet og leiemarkedet. De har truffet spot on hver gang. Deltagerne er denne gang ikke i tvil om at markedet for næringseiendom blir like sterkt i år som i fjor. De spår et nytt festår for næringseiendom i 2020.

Les også

6. februar 2020

Money, money, money

– Treet vokser nesten inn i himmelen, sier Peter T. Malling, som leder Markets-avdelingen i Eiendomshuset Malling & Co.

– Hvordan kan det være mulig at et marked er så bra år etter år?

– Det er så mye penger i verden. Så lenge man ikke får særlig mer enn null prosent rente i banken, vil det være interesse, mener Roar Sandnes, gründer og arbeidende styreleder i Akershus Eiendom.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn