Kapital

Eiendom ·  RoomSketcher har kunder i 178 land:

Forvandler boligskisser til 3D

Vil etablere seg i USA: Trond Bergquist og Trine Bretteville i RoomSketcher har kunder i nesten hvert eneste land på kloden, men har foreløpig bare et kontor i Norge. Nå snakkes det høyt om en etablering også i USA. Foto: Kapital Foto: Kapital © Hegnar Media
Publisert:12. februar 2020

I januar lastet 130.000 nye brukere ned gratis-appen fra RoomSketcher. Utfordringen for selskapet er å få enda flere til å velge den betalte løsningen.

Alt handler om visualisering for RoomSketcher. – Våre kunder bruker løsningen for å bygge et hus eller pusse opp et kjøkken, sier administrerende direktør Trond Bergquist i selskapet som fortsatt har samlet alle sine ansatte på Lysaker i Bærum.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn