Kapital

DNBs rigganalytiker Martin Huseby Karlsen oppnår høyest score totalt, foran kollega Håkon Astrup på bank og finans. Konkurrenten Bengt Jonassen i ABG Sundal Collier topper to kategorier og bidrar dermed til at meglerhuset kaprer andreplassen.

Annonse

Best i landet på aksjer:
■ Martin Huseby Karlsen er beste analytiker uansett sektor
■ DNB Markets dominerer med 7 av 16 kategoriseiere
■ Kvinner inntar kun tre av totalt 48 pallplasser
■ Første kåring av beste analytiker på “fornybar” 

Som vanlig har vi også rangert analytikerne uavhengig av sektor. I år var det Martin Huseby Karlsen i DNB Markets som ble aller best i den totale rangeringen. Her tar analytikerne med seg poengene fra sin beste sektor og måles mot de andre i deres beste sektorer (se tabell).

 


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn