Kapital

Næringsliv ·  Gründer hevder det gikk to år før han fikk beskjed om avslått klage:

Saksøker toppadvokat i Advokatfirmaet Elden

Mistet alt: Eco?Fuel-gründer Marcus Rolandsen siste håp var klagen i EMD. Det håpet døde i 2016. Foto: Baard Henriksen
Publisert:7. november 2019

Selskapet EcoFuel, eid av gründer Marcus Rolandsen og investor Berge Gerdt Larsen, har stevnet Advokatfirmaet Elden og hevder seg utsatt for uberettiget fakturering. – Jeg fatter ikke hva vi har betalt Elden for, sier Rolandsen.

Drivstoffselskapet EcoFuel hevder at Advokatfirmaet Elden (heretter kalt Elden) blant annet har fakturert dem for flere hundre tusen kroner mer enn de hadde krav på, samt påført dem utgifter i forbindelse med en klage til Menneskerettighetsdomstolen (EMD) som aldri ble behandlet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn