Kapital

Næringsliv

Storindustri for advokatene

Advokatene i CLA: Øverst fra venstre: Oscar Ojeda Suárez, daglig leder Csilla Nazali, Cristina Batista, Eduardo Álamo, Judith Diaz Pascual og Adrián Díaz-Saavedra Morales. Nederst f.v.: Himar Iglesias Pérez, Eva Gutiérrez og Hector Cachero. Canarian Legal Alliance Canarian Legal Alliance © Hegnar Media
Publisert:21. oktober 2019

Antallet timeshare-advokater på Kanariøyene har eksplodert etter Grimsbo-dommen i spansk høyesterett i 2015.

Canarian Legal Alliance (CLA) er den største aktøren når det gjelder rettslig hjelp for timeshare-kunder på Kanariøyene. Kapital får opplyst av firmaet pr. i dag har 260 saker som pågår i rettssystemet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn