Kapital

Næringsliv ·  Idex-aksjen på randen av stupet, mener analytiker:

Lyset slukket på hoved­kontoret

Lapp på dør: Hovedkontoret til Idex Biometrics er stengt. Fredrik Grønningsæter Fredrik Grønningsæter © Hegnar Media
Publisert:11. oktober 2019

Hovedkontoret til den tidligere børsynglingen Idex Biometrics på Fornebu er stengt. Selskapet har gått med 1,2 milliarder i underskudd de siste ni årene. Samtidig tar ledergruppen ut millionlønninger og hevder at selskapet er på randen av et kommersiellt gjennombrudd.

Idex Biometrics er i skrivende stund verdsatt til nesten en milliard kroner på Oslo Børs. Siste kvartalsrapport forteller at selskapet er på randen av sitt kommersielle gjennombrudd. I begynnelsen av oktober meldte selskapet om en ny patentavtale med det franske teknologiselskapet Idemia, og aksjekursen føk umiddelbart i været. Ifølge ledelsen er det full aktivitet i selskapet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn