Kapital

Næringsliv ·  Jan Magnus Kleven fra Ålesund er nykommer på 400-listen:

– Exit-folka finner du ikke her

Foto: Andreas Klemsdal Foto: Andreas Klemsdal © Hegnar Media
Publisert:24. oktober 2019

Med sunnmørsk mentalitet har Jan Magnus Kleven møysommelig bygget seg opp gjennom salg av drivstoff og smøremidler til både fartøy og biler. I høst kom han for første gang inn på Kapitals liste over Norges 400 rikeste. Det er en type oppmerksomhet han liker dårlig.

“Noen har brukt en gangetabell som jeg ikke kjenner til, sier Kleven når Kapital spør om hva han mener om vårt verdianslag på formuen hans på 850 millioner kroner. Å knytte selskapsverdier til personer er han heller ikke særlig tilhenger av, selv om Kleven eier 100 prosent av oljeselskapet Bunker Oil.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn