Kapital

Næringsliv ·  Slik har vi gjort det:

Hvor er de unge milliardærene?

Pengene følger makten: Gustav Magnar Witzøe, er ifølge Forbes god for 27 milliarder kroner. Vi tilordner verdiene til faren ettersom han sitter på kontrollen i familieselskapet. Håkon Mosvold Larsen NTB scanpix
Publisert:26. september 2019

Gustav Magnar Witzøe, Alexandra Andresen og Katharina Andresen er ifølge magasinet Forbes verdens yngste dollarmilliardærer. Likevel er de ikke på listen over Norges 400 rikeste. Vi forklarer hvorfor.

I mars publiserte Forbes for 33. gang listen over verdens yngste dollarmillardærer under 30 år. Den toppes i år – som i fjor – av Gustav Magnar Witzøe (26) fra Frøya med en formue på tre milliarder dollar, tilsvarende nær 27 milliarder kroner. Tett etter følger Ferd-arvingene Katharina Andresen (24) og Alexandra Andresen (23), som ifølge magasinet er gode for 1,4 milliarder dollar hver, dvs. 12,5 milliarder kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn