Kapital

Næringsliv ·  28 milliarder kroner ut av listen:

Farvel, Tidemandsen

Ut av det gode selskap: Øivind Tidemandsen har tapt stort på XXL de siste årene og er ikke lenger en av Norges 400 rikeste. Foto: Terje Bendiksby/NTB Foto: Terje Bendiksby/NTB © Hegnar Media
Publisert:26. september 2019

Tørken i detaljhandel har barbert formuen til XXL-gründeren Øivind Tidemandsen, som nå forsvinner helt ut av listen over Norges 400 rikeste. Han får følge av 29 andre som av ulike årsaker ikke er med i år.

Når nye navn kommer inn på listen, er det noen som må ut. I år er det totalt 30 navn som faller ut av listen, noen av naturlige årsaker og noen på grunn av mindre heldige investeringer. Tøffere tider innen detaljhandel har ført til at Øivind Tidemandsen faller helt ut av listen i år. Av de som forsvinner ut av listen, er det XXL-grunderens formue som har falt mest.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn