Kapital

En liten sykkeltur utenfor sentrumskjernen i Tønsberg, på en høyde med utsyn over Presterødkilen Naturreservat, Træla og middelalderbyens innseiling, er fire leilighetskomplekser i ferd med å reise seg fra bakken. Den fine beliggenheten til tross, ved første øyekast kun et av de mange byggeprosjektene som til enhver tid finner sted landet over.

Annonse

Men det som gjør nettopp dette prosjektet spesielt, er ikke først og fremst det som skjer på byggeplassen. Det fremste nybrottsarbeidet har funnet sted på møterommet. Det markerer lanseringen av et nytt produkt innen bedriftslån, har sikret utbyggeren rimeligere finansiering og vil kvalifisere de komm­ende beboerne for markedets beste boliglånsrente.

Og kanskje kan det være et ørlite bidrag til at verden blir et bedre sted å bo.

Finansieringsløsningen som er valgt for prosjektet i Tønsberg skal nemlig utgjøre et ledd i en grønn lånekjede, som strekker seg fra kapitalmarkedene til sluttbruker. Således føyer det seg også inn i en internasjonal trend som stadig får mer vind i seilene.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn