Kapital

Kapital ·  Cruise, dagligvarehandel, eiendom og kapitalforvaltning sender formuer i taket:

Cruisekonge til topps

Rir bølgen: Skipsreder Torstein Hagen opplever eventyrlig suksess med sin cruisevirksomhet. Formuen hans har nådd heftige 60 milliarder kroner. Foto: Ørjan F. Ellingvåg/NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:26. september 2019

Torstein Hagen, som kontrollerer verdens største elvebåtflåte, har hatt et formueshopp det siste året som ingen andre nordmenn kan matche. På bare to år har formuen til 76-åringen langt mer enn doblet seg, til svimlende 60 milliarder kroner.

Også i år topper skipsreder Torstein Hagen Kapitals liste over nordmenn med de stør­ste formuesøkningene. Etter å ha doblet formuen fra 2017 til 2018, har han økt den med ytterligere åtte milliarder kroner det siste året. 76-åringen anslås nå å være god for seksti milliarder kroner, og er med det en av landets aller rikeste.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn