Kapital

Kapital ·  Ikke alle slipper inn i Norges råeste kontorfellesskap:

Rift om plass i det gode selskap

Deler kunnskap: Eier Lars Staff og office manager Nanna Hellerud ønsker at InWester skal være en arena hvor både likesinnede og personer med ulik kompetanse møtes og diskuterer. – Dette gir ofte et større utbytte enn man tror, sier Staff. Foto: Berg-Rusten, Ole/NTB Scanpix NTB Scanpix
Publisert:27. august 2019

Konkurransen begynner å bli skarp innenfor såkalte Coworking Spaces i Oslo. Likevel står folk på venteliste i årevis for å betale titusener av kroner pr. måned for å sitte i noen av hovedstadens mest eksklusive kontorlandskaper.

Et av Norges flotteste kontorfellesskap, InWester i Oslo, åpnet dørene allerede for 25 år siden på Tjuvholmen i Oslo. InWester, som eies og drives av kaffearving Lars Staff, har i dag to kontorfellesskap, på henholdsvis Tjuvholmen og Aker Brygge. Her sitter 75 mennesker som til sammen forvalter verdier på rundt 30 milliarder kroner, ifølge Staff, som ikke utelukker at det kan bli flere InWester-kontorfellesskap i fremtiden.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn