Kapital

Resultatras for norske meglerhus:

– Markedet er ikke stort nok for alle

Under press: Meglerbransjen har lagt bak seg et svakt år, preget av både markedsmessige og strukturelle utfordringer. Her fra meglerhallen hos DNB i Bjørvika. Anders Park Framstad Anders Park Framstad © Hegnar Media
Publisert:9. september 2019

Et soleklart flertall av meglerhusene som opererer i Norge leverte svakere resultater i fjor. Årsaken er ikke minst at deres forretningsmodeller er under press fra teknologisk utvikling, strammere tømmer og økt konkurranse fra internasjonale giganter.

“Ser du på de tradisjonelle produktene, er absolutt fellesnevnerne marginpress, veldig sterk konkurranse og en internasjonalisering av konkurransen, sier meglerhussjef Alexander Opstad i DNB Markets til Kapital.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn