Kapital

Næringsliv ·  Ringnes krevde 1,6 milliarder – kan ende opp med å måtte betale tilbake:

I Haares kammerspill kan Ringnes bli svarteper

Kan lande godt for Haare: En årelang rettsstrid mellom Christian Ringnes, ved hans selskap Pandox, og hotellinvestor Asmund Haare (bildet) går mot slutten. Iván Kverme Iván Kverme
Publisert:19. juni 2019

Advokat Nils-Henrik Pettersson kaller avtalene hotellinvestor Asmund Haare hadde med Christian Ringes om hotelldrift i Danmark for “junk”. Han er også kritisk til at Haare kjøpte seg inn som kreditor i konkursboet til sitt tidligere selskap, Tribe Invest. Et grep som kan føre til at Ringnes blir skyldig Haare penger.

Nils-Henrik Pettersson er talefør harme i svart kappe. I en liten rettssal i Borgarting lagmannsrett i mai i år tordner den kjente forretningsadvokaten fra Glittertind mot motpartens finansielle krumspring i forbindelse med den mangeårige striden mellom hans klient, hotelleiendomsselskapet Pandox hvor Christian Ringnes er hovedaksjonær, og Asmund Haare og hans morselskap Flying Elephant. Striden i denne ankesaken går på gyldigheten av en rekke fordringer Pandox hevder de har krav på i konkursboet etter Haares tidligere datterselskap, Tribe Invest.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn