Kapital

Næringsliv · Lønnsomt miljøfokus på Aker Brygge:

– Bærekraft handler bare om god business

Engasjerte: Daglig leder Linnea Gustafsson og driftssjef Pernille Koppang på Asia Aker Brygge er initiativtagerne til restaurantens bærekraftarbeid, og det er FNs bærekraftmål nummer 12, som går på ansvarlig forbruk og produksjon, som har vært veiledende for dette. Alle foto: Berit Roald/NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:14. juni 2019

Gjennom målrettet arbeid har Asia Aker Brygge trolig blitt den første restauranten i verden til å bli FN-verifisert gjennom initiativet Climate Neutral Now. Nå vil restauranten ta klimakampen til nye høyder.

“ Vi ønsker å ufarliggjøre begrepet bærekraft. Du er ikke miljøfrik hvis du er bærekraftig. Det er bare en god måte å drive business på, sier driftssjef i Asia Aker Brygge, Pernille Koppang, som sammen med daglig leder Linnea Gustafsson tok initiativ til Asias bærekraftarbeid.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn