Kapital

Næringsliv ·  Flere noteringer på Oslo Børs etter lang tørkeperiode:

Rush mot børs

Monster-deal: Rubrikkselskapet Adevinta ble notert på Oslo Børs i april, etter å ha blitt fisjonert fra Schibsted. Prisingen på i overkant av 50 mrd. kroner gjorde introduksjonen til den største siden REC gikk på børs i 2006. NTB Scanpix NTB scanpix
Publisert:2. juni 2019

Mye champagne har blitt liggende på is i hovedstadens corporate-avdelinger i år. Men investorene viser nå vilje til å ta imot selskaper på børs igjen.

Alle rådgivere som lever av å ta selskaper på børs, går etter alt å dømme lysere tider i møte. Markedet for børsintroduksjoner (IPOer) ( initial public offerings ) viser nemlig tegn til å våkne til liv etter en selsom vinter.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn