Kapital

Næringsliv ·  Fra null til 120 norske selskaper:

Rakettvekst for fintech-bransjen

Fintech-veteran: Christoffer Hernæs i Sbanken. Andreas Fredriksen Andreas Fredriksen
Publisert:28. mai 2019

Mens norsk fintech i starten handlet mest om enten betaling, blockchain eller digitale banker, så kommer nå også fintech-selskapene som satser på områder som crowdfunding og kapitalforvaltning for fullt.

Fra nær sagt ingenting har den norske fintech-bransjen på få år vokst til et sted rundt 120 selskaper. Foreløpig er det ingen norske såkalte Unicorns, ikke-børsnoterte oppstartsselskaper som er priset til over en milliard dollar, men både Vipps og det Trondheim-baserte ID-selskapet Signicat prises i alle fall til milliardbeløp i norske kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn