Kapital

Næringsliv ·  Kurser.no jakter andelseiere i båtpool:

Prøver sameie til sjøs

Satser på deling: Thorbjørn Rekdal og Christer Ervik ønsker å satse på et mer miljøvennlig alternativ til å eie egen båt gjennom å la flere brukere benytte samme båt og båtplass. Foto: Jan Chr. Grandre/Kapital Foto: Jan Chr. Grandre/Kapital © Hegnar Media
Publisert:4. april 2019

Thorbjørn Rekdal og Christer Ervik satser alt på å etablere en båtpool i Indre Oslofjord. Inngangsbilletten til en daycruiser med 150 hk er 100.000 kroner.

Å finne ut hva hver enkelt tur på fjorden koster, er et regnestykke båteiere prøver å unngå. Ganske enkelt fordi utgiftene er høye og bruken ofte sporadisk. Likevel har organisert båtdeling eller båtpooler aldri slått an. Nå prøver gründerduoen Rekdal og Ervik å lykkes med det ingen har greid før i Norge.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn