Kapital

Leder og kommentar

Må vi stramme beltet?

Foto: TNB scanpix/Tor Erik Schrøder NTB scanpix
Publisert:14. februar 2019

Det er en allmenn oppfatning for tiden at regjeringen bruker for mye penger, og at det er altfor lettvint å bruke penger fra Statens pensjonsfond utland (Oljefondet). De tre store avis- ene Aftenposten, VG og Dagens Næringsliv skriver ustanselig om en “uansvarlig” pengebruk, og på banen er også tidligere Høyre-statsråd Kristin Clemet og nåværende leder i Unge Høyre, Sandra Bruflot, som truer oss med at “i nær fremtid kan det bli nødvendig for Høyre å se bort fra ideologisk styrt motstand mot økt skatt”.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn