Kapital

Inside ·  Aksel Lund Svindals ski-app fusjonerer:

200 skisteder klare for Skioo

Hilser ny hverdag velkommen: Businessmannen Aksel Lund Svindal er med både som investor, styremedlem og frontfigur når ski-appen Skioo nå fusjonerer og firedobler antallet brukersteder. Gabriele Facciotti AP
Publisert:13. mars 2019

Aksel Lund Svindal og Stein Erik Hagen er med blant investorene som har skutt inn over 120 millioner kroner i ski-appen Skioo. Nå står selskapet foran en større internasjonal fusjon som har avtaler med over 200 globale skisteder.

– Vi har det siste året jobbet intensivt med en større internasjonal fusjon, som vil gjøre selskapet til en markant global aktør innen tjenester for skikjørere og skisteder. Kun formaliteter gjenstår før denne fusjonen er på plass, forteller daglig leder Yngve Tvedt i Skioo Nordic.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn