Kapital

Livsstil ·  Anders Holen og Christian Ringnes:

Ville støtte talenter i en litt vilkårlig kunstverden

Mind-boggling”: – Det var ikke dette jeg hadde ventet etter forrige besøk! Dette var virkelig mind-boggling! utbryter Christian Ringnes når han ser hva Anders Holen har laget. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix © Hegnar Media
Publisert:30. januar 2019

– Jeg ønsket å støtte programmet fordi det ikke finnes strukturer for unge billedkunstnere for å slå seg opp, sier eiendomsinvestor Christian Ringnes.

Ringnes ble tidlig kontaktet av Talent Norge i forbindelse med et talentutviklingsprogram som skulle støtte eliten blant unge lovende kunstnere. Han ønsket å bidra på billedkunst- og skulpturfronten, hvor han mener Talent Norges program er unikt og viktig.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn