Kapital

– Noe alle skikkelige hestefolk bør kunne er å rygge med henger, slår prinsesse Märtha Louise humrende fast i en YouTube-video publisert før jul. I videoen prøver prinsessen sine ryggeferdigheter med en Ford Ranger og en hestehenger mot administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg. Både prinsessen og direktør Berg trakterer rattet med fattet frustrasjon, men må begge konstatere at ferdighetene foreløpig ikke står i forhold til ambisjonsnivået. De lover publikum å øve, og inviterer så det norske folk til en ryggekonkurranse i løpet av de neste månedene. De fem beste får møte prinsessen og direktøren i en finale til våren.

Annonse

Alt beskrevet ovenfor er en del av Ford Norges nye kampanje #Hest360FordChallenge for å løfte salget av modellen Ford Ranger i Norge. I tråd med tidsånden er kampanjen SoMe-orientert og foregår primært via en rekke videoer publisert på YouTube og spredd på nett via tjenester som Instagram.

I seg selv er ikke noe av dette bemerkelsesverdig. Det som derimot vekker oppsikt, er at det nettopp er prinsessen som trår på gassen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn