Kapital

Leder og kommentar

Løsepenger

Foto: NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:11. februar 2019

Dette nummer av Kapital skulle ikke bare inneholde årets beste aksjeråd, gitt av landets beste analytikere og forvaltere (se side 120), vi ville også fortelle hvordan man helt konkret kan/kunne betale 88 millioner kroner i løsepenger hvis man blir utsatt for bortføring slik familien Hagen fra Lørenskog har opplevd. Kriminelle krever 88 millioner kroner av investor, valutatrader og entreprenør Tom Hagen for å frigi hans kone Anne-Elisabeth Hagen. Men kidnapperne krever ikke pengene i kontanter eller ved en bankoverføring, de krever penger i form av en kryptovaluta (ikke den kjente bitcoin som det faktisk er en markedsplass for) kalt Monero.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn