Kapital

Livsstil ·  Constance Tenvik og Bettina Ford Jebsen:

– Jeg tenker at det er viktig å gi litt drahjelp

Møttes flere ganger: Bettina Ford Jebsen (t.v.) og kunstneren Constance Tenvik har hatt flere møter. Her utenfor Vigeland-museet og en skulptur av Sverre Wyller. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix
Publisert:30. januar 2019

– Når kunstnere er ferdige med utdannelsen, er det lett å tenke at de klarer seg selv. Men det er muligens da de har behov for støtte for å komme seg videre, sier Bettina Ford Jebsen.

Hun ble koblet med Constance Tenvik (28) i talentprogrammet som satser på unge kunstnere. Ford Jebsen har samlet på kunst siden 1980-tallet sammen med sin ektemann Hans Peter Jebsen. Han er skipsreder i Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederier. Kunstsamlingen deres har etterhvert utviklet seg til å få en nordisk profil og bærer navnet The Ford Jebsen Collection.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn