Kapital

Næringsliv ·  Ukjente fullmakter, mistenkelig testament og mystisk styreleder:

Jakter Indigo-formue gjemt på Malta

Utfordrende: Bobestyrer Andreas S. Christensen har støtt på en rekke utfordringer i forbindelse med avviklingen av boet etter den avdøde Indigo-sjefen. Foto: Fredrik Hagen/NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:13. februar 2019

Kravene i dødsboet etter grunnleggeren av det skandaleombruste selskapet Indigo Finans er foreløpig på over 115 millioner kroner. Samtidig frykter bobestyrer Andreas S. Christensen at noen prøver å tappe boet for verdier.

På en breddegrad med fare for sprengkulde sitter bobestyrer Andreas S. Christensen i Kco advokater i Sandvika og klør seg i hodet. Christensen ble i desember oppnevnt til bestyrer for dødsboet etter den mye omtalte Indigo-grunnleggeren, Thor Stian Kennedy Normann. Normann ble funnet død på Ibiza 23. august i fjor. Foreløpig har kravene i boet bikket 115 millioner kroner fordelt på 29 fordringsanmeldelser, i hovedsak fra fortvilte småspar- ere. Siste frist for å levere inn krav i boet er 8. februar, så beløpet kan fort bli større.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn