Kapital

Næringsliv ·  Suksessbedrift med miljøregnskap:

Tjener på bærekraftig og miljøvennlig mat

Lønnsomt: Eier og daglig leder i Funky Fresh Foods, Josefine Andrén, er ikke i tvil. Det er lønnsomt å ha fokus på bærekraft og miljø, mener hun. Foto: Funky Fresh Foods Foto: Funky Fresh Foods © Hegnar Media
Publisert:7. november 2018

– Det er lønnsomt å gjøre bedriften mer miljøvennlig, mener eier og daglig leder i Funky Fresh Foods, Josefine Andrén. Gründerne bak matkjedene Lett og Tunco er enige. Men helt uten utfordringer er det ikke.

– Å spise mindre kjøtt og mer vegansk er noe av det som har størst betydning for miljøet. Derfor startet vi Funky Fresh Foods i 2009, med visjon om å gjøre vegansk mat mer tilgjengelig, sier Jose­fine Andrén, eier og daglig leder i Funky Fresh Foods som har mer enn doblet omsetningen over fire år. Selskapet er også et godkjent Miljøfyrtårn, en anerkjent sertifisering for miljøledelse.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn