KapitalReise

Eksotisk yogasafari

Hva med å kombinere safari med litt yoga? Med Exotic Yoga på Tuli Safari Lodge i Botswana kan du gjøre nettopp det. Her kan du bo på en eksklusiv boutique eco-lodge mens du deltar på helt unike gå- og kjøreturer hvor du får oppleve den unike verdenen til Afrikas ville dyr, samt drive med yoga i samme fantastiske omgivelser. Denne perlen av en lodge ligger i Tuli-reservatet, som er kjent for å ha Afrikas største elefantflokk. Lodgen har alt en vanlig yoga retreat pleier å by på, som eget basseng, hage og lekre rom og fasiliteter.

Annonse

Exotic Yoga-programmene er tilrettelagt for alle nivåer. Sør-afrikanske Nina Butler er en svært erfaren yogalærer som er lidenskapelig opptatt av yoga, både som lærer og skribent. Neste yoga retreat med Exotic Yoga på Tuli Lodge er 9. til 19. mars 2019. 


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn