Kapital

Livsstil ·  Førjulstid er god butikk for artistene:

Kurt er Julekongen

Populær: Over 40.000 fan skal i november og desember på en av artisten Kurt Nilsens mange julekonserter. Frode Hansen
Publisert:7. desember 2018

Førjulstiden gir klingende mynt i kassen for norske artister og konsertscener. Kurt Nilsens julekonsertsuksess drar alene inn nærmere 30 millioner kroner. Ønsker du gode plasser til konsertene hans, må du vente til neste år.

Det er ikke bare handelsstanden som tjener penger i førjulstiden. Over hele landet drar folkekjære artister inn store summer på sine julekonserter. Flere av konsertene er så inntektsbringende at artistene trolig ikke må møte opp på jobb før i desember til neste år. For like sikkert som at julaften faller på den 24. desember også i år, er det at artisten Kurt Nilsen spiller for fulle konsertlokaler. Bare i Nilsens hjemby Bergen er artistens ti juleforestillinger i Grieghallen alle utsolgt.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn