Kapital

Hva kan bli mer New York enn en konsert med Billy Joel i et fullsatt Madison Square Garden? For deg som skal til New York nå på tampen av året, er det to muligheter til å oppleve Joel i hans månedlige konserter i Madison Square Garden. Eller hva med en konsert med enten Bruce Springsteen eller Bob Dylan på Broadway? Eller Elton John på hans avskjedsturné, også han i Madison Square Garden? Mulighetene for topp konsertopplevelser i kombinasjon med juleshopping i New York er mange. Men vær forberedt på å betale så mye for billettene at julegavebudsjettet kanskje må krympes. For de fleste av disse konsertene er utsolgt for lengst hos de offisielle billettkanalene, eller så har de bare enkeltseter igjen. Men i USA er det en rekke store, profesjonelle såkalte ticket resellers som alltid har billetter på lur. De er like upopulære blant fansen som svartebørshaier i Norge, men de er der. Og de har billetter.

Les også

Unge influencere tjener rått:

Blogg­millionærene


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn