Kapital

Eiendom ·  Milliardær truer med å politianmelde kommunetopper:

Plages av kloakkutslipp på Bygdøy

Kloakk truer idyllen: En rekke Bygdøy-naboer sliter med kloakkutslipp som renner ut i fjorden under bryggen til Terje Håkonsen i Admiral Børresens vei. Bryggen sees til venstre i bildet. Foto: NTB Scanpix/Cornelius Poppe NTB Scanpix/Cornelius Poppe
Publisert:2. november 2018

Idrettskjendisene Kjetil André Aamodt og Terje Håkonsen samt milliardærene Egil Stenshagen og Truls Herman Holm sliter med utslipp av kloakk nær eiendommene sine på Bygdøy. Nå truer Holm med å politianmelde ansvarlige etatsledere.

“Finner man ikke en rask og tilfredsstillende slutt på utslippene, vil dette følges opp juridisk med anmeldelser av ansvarlige etatsledere”.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn