Kapital

En stakket stund kan det knapt ha vært et kontorlokale, middagsbord eller nachspiel i Norge der temaet ikke var oppe til analyse og debatt. Solskinnshistoriene var mange. De smarteste hadde kommet seg inn tidlig, de mest risikovillige satset sparepengene og litt til.

Investeringer i kryptovaluta handlet om troen på at ny teknologi kunne bidra til en åpnere og mer rettferdig verden, men kanskje vel så mye om raske og eventyrlige gevinster. Gjeldfri før fylte 30, rolig tilværelse på Solkysten fra 62 blank? Takk som byr!

Annonse

Fullt så enkelt skulle det selvfølgelig vise seg å ikke være.

Statistikk Kapital har innhentet, viser at rekordmange nordmenn satt med rekordstore mengder kryptovaluta da prisene var på det høyeste på tampen av fjoråret.

Les også

Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn